2810370743 ΓΑΒΑΛΑΔΩΝ 8, Κρήτη, Ηράκλειο pergazak@gmail.com

 

 

 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
ΕΡΓΑΖΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Μονώσεις - Στεγανοποιήσεις - Θερμοπροσόψεις - Θερμομονώσεις Ηράκλειο ΚρήτηςΓια μονώσεις στην Κρήτη Εργαζάκης Παναγιώτης

Η εταιρεία του κυρίου Εργαζάκη Παναγιώτη, έχοντας περάσει πλέον στην 2η γενιά, έχει ιδρυθεί το 1963 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η εταιρεία δραστηριοποείται στο χώρο των μονώσεων στο Ηράκλειο Κρήτης, σε όλη την Κρήτη γενικότερα και στα γύρω νησιά όπως η Ρόδος και η Σαντορίνη κατόπιν συνεννόησης.

Η μακροχρόνια εμπειρία, ο επαγγελματισμός και τα ποιοτικά πακέτα υπηρεσιών μας κάνουν να ξεχωρίζουμε αλλά και να εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας έργα υψηλής απόδοσης και μακροχρόνιας αντοχής στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η οριστικά απαλλαγή σας από προβλήματα υγρασίας, ζέστης και κρύου χρησιμοποιώντας τα υπερσύγχρονα μηχανήματα μας ώστε να εντοπίσουμε την πηγή της υγρασίας στο χώρο σας και να διενεργήσουμε εξατομικευμένες εργασίες οι οποίες θα λύσουν το πρόβλημα μια και καλή.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 


Εξειδικευμένο Συνεργείο Μονώσεων - Στεγανώσεων
Η εταιρεία του κυρίου Παναγιώτη Εργαζάκη και το εξειδικευμένο προσωπικό του μπορεί αναλάβει και να εκτελέσει κάθε είδους μονωτική εργασία προσφέροντας σας ένα εγγυημένο αποτέλεσμα το οποίο θα ικανοποιεί κάθε σας ανάγκη

 
 
 
 

 

 

 

 

 

   
   
 

ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ


Όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν εμπιστευτεί εκατοντάδες πελάτες για να την διενέργεια διαφόρων μονωτικών εργασιών στο χώρο τους. Η εταιρεία μας, όντας πλέον στην δεύτερη γενιά, συνεχίζει την ποιοτική παροχή υπηρεσιών σχετικά με τις μονώσεις, τις στεγανοποιήσεις, τις θερμομονώσεις και τις θερμοπροσόψεις οικιών, επαγγελματικών και βιομηχανικών χώρων χρησιμοποιώντας κορυφαία και πιστοποιημένα υλικά. 

Η εταιρεία, Παναγιώτης Εργαζάκης, αναπτύσσεται συνεχώς παρέχοντας διαρκή εκπαίδευση στο προσωπικό της σχετικά με όλες τις νέες τεχνογνωσίες αλλά και διαθέτοντας ένα σύγχρονο εξοπλισμό εργαλείων για να αντιμετωπίζονται με επιτυχία ακόμα και οι πιο δύσκολες εργασίες μόνωσης και στεγανοποίησης που αναλαμβάνουμε.

 Ξεχωρίζουμε διότι αφουγκραζόμαστε πάντα τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη μας και του προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο μόνωσης με χαμηλό κόστος αλλά ταυτόχρονα με κορυφαίες και ποιοτικές υπηρεσίες οι οποίες θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις του στο μέγιστο.
 

 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας σχετικά με την μονωτική εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσουμε και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα